Előző termék
Vad Virágok Könyvműhely Snoopy családi szakácskönyv
Vad Virágok Könyvműhely Snoopy családi szakácskönyv
3 593 Ft-tól
Következő termék
Dr. Molnár Zsolt-Posta Renáta Egy pasi szenvedései a paleós konyhában Dr. Molnár Zsolt-Posta Renáta
Dr. Molnár Zsolt-Posta Renáta Egy pasi szenvedései a paleós konyhában Dr. Molnár Zsolt-Posta Renáta
2 969 Ft-tól
Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka gasztronómia 1 kép

Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka

1 656 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipar
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés