Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka gasztronómia 1 kép

Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka

1 725 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipar
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés