Előző termék
CENTRAL MÉDIACSOPORT ZRT. Jo Pratt - A rugalmas vegetáriánus (új példány)
CENTRAL MÉDIACSOPORT ZRT. Jo Pratt - A rugalmas vegetáriánus (új példány)
3 424 Ft-tól
Következő termék
Matthias F. Mangold SALÁTÁK - KÖNNYŰ, ROPOGÓS, FRISS
Matthias F. Mangold SALÁTÁK - KÖNNYŰ, ROPOGÓS, FRISS
2 902 Ft-tól
Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka gasztronómia 1 kép

Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka

1 679 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipar
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
Hirdetés

Nemzeti Örökség Kiadó A pálinkafőzés titka gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés